HVA ER HJERTEVARME?

Fra hjerte til hjerte
 

Hva er aksjon hjertevarme 2019?

Et av de første ordene du lærer på en reise til Colombia, er corazón – hjerte. Colombianere lever med hjertet på utsiden, og selv ikke dyp fattigdom og langvarig konflikt har tatt knekken på livsgleden og gjestfriheten som preger dette folket.

Aksjon hjertevarme 2019 samler inn penger til skolefritidsordningen Esperanza i hovedstaden Bogota, der 120 barn og unge blir sett, verdsatt og utrustet for framtiden. Esperanza betyr håp på spansk, og det er nettopp det denne SFO-ordningen gir barna og familiene deres.

 

 

 

Les mer her

Kontordøra til lederen Maria står alltid åpen for barn og voksne som trenger å prate. Mange foreldre er fraværende; de jobber lange dager, noen soner fengselsstraff, og andre er påvirket av rus. En slik hverdag gjør det vanskelig å konsentrere seg om skole og lekser.

På Esperanza får barna erfare en annen virkelighet. Her finnes det voksne som ser og bryr seg, og som ønsker å utruste barna best mulig til livet videre. Her er det rom for å gråte, og erfarne voksne som hjelper å bearbeide vanskelige opplevelser.

Hverdagen på Esperanza består av: Leksehjelp, et varmt måltid, mye lek, skuespill, nye venner, bursdagsfeiring og foreldreveiledning. Ikke minst får barna både fortalt og erfart at de er verdifulle, har noe å bidra med og er høyt elsket.

Jesus har et spesielt hjerte for de minste; barna. Denne kombinasjonen av evangeliet i ord og handling ønsker vi å fortsette med, gjennom å støtte SFO-ordningen Esperanza. La oss, gjennom aksjon Hjertevarme, gi fra hjerte til hjerte!

 

 


_____________________

Konkret samler vi inn til

Skolefritidsordningen Esperanza i hovedstaden Bogota i Colombia.

120 barn blir sett, verdsatt og utrustet for framtiden.
De får erfart at de er verdifulle, har noe å bidra med og er høyt elsket.

En vanlig dag: Leksehjelp, et varmt måltid, mye lek, sang, skuespill og tid med venner.

HVOR MYE ER SAMLET INN?

0 kr

er samlet inn

(Pastor Per, Erik og Daniel kommer til å danse Svanesjøen etter en gudstjeneste om det samles inn 150.000 kr)

 

GI EN GAVE

GI MED VIPPS
87060
 

Beløp:
NOK
Betalingsmetode
Vi tilbyr å håndtere skattefradrag for alle gaver på 500 NOK eller mer.
Fornavn
Etternavn
Mellomnavn
Epost
Jeg aksepterer betingelsene for gaven Les om betingelsene
Powered by Cornerstone